sandal logo

poli 12

Διανομή τροφίμων από το Δήμο Λαρισαίων

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Από σήμερα και μέχρι Μεγ. Τετάρτη διανομή τροφίμων από το Δήμο Λαρισαίων

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ» καθώς και συνοδευτικές υποστηρικτικές υπηρεσίες από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Λαρισαίων και από τους συνεργαζόμενους φορείς.
Η διανομή τροφίμων θα πραγματοποιηθεί για τους ωφελούμενους του Δήμου Λαρισαίων στις 2,3 και 4 Απριλίου (Μ.Δευτέρα, Μ.Τρίτη, Μ.Τετάρτη) στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης και ώρες 9:00-16:00. Για την παραλαβή των προιόντων απαραίτητη είναι η προσκόμιση επίσημου εγγράφου στο οποίο αναφέρεται ο ΑΜΚΑ του αιτούντα.
Παράλληλα στο χώρο της διανομής θα παρέχεται ενημέρωση από ειδικούς για τις υπηρεσίες που παρέχονται από τους συνεργαζόμενους φορείς και για μελλοντικές παράλληλες υποστηρικτικές δράσεις με στόχο την υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.
Υπενθυμίζεται ότι στην Κοινωνική Σύμπραξη της ΠΕ Λάρισας με ονομασία «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» και leader το Δήμο Λαρισαίων συμμετέχουν : η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, οι Δήμοι Ελασσόνας, Αγιάς, Τυρνάβου, Φαρσάλων, Κιλελέρ και Τεμπών, η ΔΗΚΕΛ, το ΚΕΘΕΑ, ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος Αναπήρων Πολιτών, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λάρισας-Περιχώρων, ο Σύλλογος Τριτέκνων Λάρισας και «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Ενεργό συμμετοχή στο Πρόγραμμα έχει η οργάνωση «Ενεργοί Πολίτες Λάρισας».
Οι ωφελούμενοι του Προγράμματος ανέρχονται στον αριθμό των 3500 οικογενειών στα όρια του Δήμου Λαρισαίων και 7000 οικογένειες σε όλο το Νομό.
Πληροφορίες στο Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων : 2410680242. Υπεύθυνοι υπάλληλοι : Δαλακώνη Κερασία, Παλαιομήτρος Εύαγγελος.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1