sandal logo

poli 12

Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων ο Σταύρος Θεοδωράκης

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Με τον Σταύρο Θεοδωράκη, επικεφαλής του κόμματος «Το Ποτάμι» συναντήθηκε σήμερα στην Λάρισα, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης.

Ο κ. Καλογιάννης και στελέχη της δημοτικής αρχής, υποδέχθηκαν τον κ. Θεοδωράκη, τους υποψηφίους ευρωβουλευτές και τα τοπικά στελέχη του κόμματος στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων.

190410 theodorakis

Ο δήμαρχος ενημέρωσε τον επικεφαλής του «Ποταμιού» για όλο το πλέγμα της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας, με τον Απ. Καλογιάννη να σημειώνει πως αυτά τα χρόνια «απλώθηκε δίχτυ προστασίας για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες».

Προσέθεσε δε πως οι Κοινωνικές δομές του Δήμου Λαρισαίων, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν ολιστικά τις πληγές που άφησε η κρίση στην τοπική κοινωνία, ενώ ο κ. Θεοδωράκης έθεσε σειρά ερωτημάτων που αφορούν στον τρόπο λειτουργίας των κοινωνικών δομών του Δήμου.

Στο περιθώριο της συνάντησης έγινε συζήτηση και για τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αφού ως γνωστόν «Το Ποτάμι» στηρίζει την υποψηφιότητα του δημάρχου Απ. Καλογιάννη και της «Συμπαράταξης Λαρισαίων».

190410 theodorakis2

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1