sandal logo

larissa

Διήμερο προβολών στο Χατζηγιάννειο - «Η Έπαυλη με τα Μυστικά» (21/10 και 22/10 Ώρες: 19.00 και 21.30)

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Την καινούρια ταινία ενός από τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες της Λατινικής Αμερικής, του Aργεντινού Πάμπλο Τραπέρο, “Η Έπαυλη με τα Μυστικά”, προβάλει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, την Δευτέρα 21 και την Τρίτη 22 Οκτωβρίου στις 19:00 και στις 21:30 στο Χατζηγιάννειο.

Μετά από χρόνια απουσίας και με αφορμή την ξαφνική ασθένεια του πατέρα της, η Εουχένια επιστρέφει στη «Γαλήνη», την έπαυλη της οικογένειας της κοντά στο Μπουένος Άιρες, όπου επανενώνεται με τη μητέρα και την αδελφή της.
Οι τρεις γυναίκες αναγκάζονται να έρθουν αντιμέτωπες με τις πληγές και τα σκοτεινά μυστικά του κοινού τους παρελθόντος στη διάρκεια της στρατιωτικής δικτατορίας. Παράπονα, αντιζηλίες και θαμμένα μυστικά θα έρθουν στην επιφάνεια και θα ενισχυθούν από την παράξενη φυσική ομοιότητα μεταξύ των δύο αδελφών.

Στη νέα ταινία του ο βραβευμένος Πάμπλο Τραπέρο (“Η Φαμίλια”, “7 ημέρες στην Αβάνα”), παρουσιάζει ένα δυνατό δράμα για τον κόσμο των γυναικών, τις οικογενειακές σχέσεις και όλα αυτά που μας ενώνουν και ταυτόχρονα μας χωρίζουν απ’ την οικογένεια. Ταυτόχρονα, όπως συμβαίνει στο σύγχρονο σινεμά της Αργεντινής, ανακατεύει το οικογενειακό δράμα με την πολιτική ιστορία της χώρας.

Δραματική 2018 | Έγχρ. | Διάρκεια: 117'
Αργεντίνικη ταινία, σκηνοθεσία Πάμπλο Τραπέρο με τους: Μπερενίς Μπεζό, Μαρτίνα Γκούσμαν, Έντγκαρ Ραμίρεζ, Χοακίν Φουριέλ
Γενική είσοδος 4 ευρώ

191021 i epauli

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1