sandal logo

poli 12

Συνάντηση ενημέρωσης του Δικτύου ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΜΕΑ με τo Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

kentro koin kdap amea

Τη Δευτέρα 29 και την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν δύο ενημερωτικές συναντήσεις του προσωπικού του Δικτύου ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΜΕΑ με το προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας, νεοσύστατο θεσμό του Δήμου Λαρισαίων. Στόχος της ενημέρωσης ήταν η διασύνδεση των δράσεων των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης με το σκοπό, το έργο και τις προγραμματιζόμενες ενέργειες του Κέντρου Κοινότητας. Η δομή εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.


Οι υπεύθυνοι Παιδαγωγοί των ΚΔΑΠ παρουσίασαν συνολικά την πορεία και το έργο των δομών από το 2016 έως και σήμερα, εξυπηρετώντας τις ανάγκες 500 και πλέον παιδιών της πόλης, τις ιδιαιτερότητες και το μελλοντικό σχεδιασμό τους σε πολυδύναμους χώρους δημιουργικής έκφρασης, τέχνης και άθλησης, σημεία αναφοράς για τα παιδιά, την οικογένεια, τη γειτονιά και την κοινότητα.


Η αλληλογνωριμία και η αλληλεπίδραση του προσωπικού που στελεχώνουν τις δομές της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, αλλά και η συνέργεια σε μελλοντικές παρεμβάσεις που αφορούν κυρίως ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού της πόλης, τόσο σε ενήλικες όσο και στα παιδιά, υπήρξε το βασικό αντικείμενο της συνάντησης. Η δικτύωση των φορέων και των οργανισμών αποτελεί βασική προτεραιότητα σε μια πόλη που μαθαίνει να συνεργάζεται, να αξιοποιεί ευκαιρίες και να σχεδιάζει παρεμβάσεις προς όφελος των πολιτών της.


Πληροφορίες για τη λειτουργία και τις δράσεις των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΜΕΑ στη ΔΗ.Κ.Ε.Λ., Γαριτσίου & Λευκίππου ( Ροδοπούλειο), τ. 2410 661727, ώρες: 09:00–15:00, στην κ.κ. Μουσιώνη Λίνα και Παππά Χρύσα.


To Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λαρισαίων εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα "Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020" και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.


Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Ρούσβλετ και Οικονόμου εξ Οικονόμων 8Α, 3ος όροφος. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2410680242, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ώρες λειτουργίας: καθημερινά 8:00 π.μ. έως 16:00μ.μ.
Κέντρο Κοινότητας Παράρτημα Ρομά, Δημοσθένους 45, Τηλέφωνο 2410231122, e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ώρες λειτουργίας: καθημερινά: 8:00 π.μ. έως 16:00 μ.μ.

kentro koin kdap amea1

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1