sandal logo

poli 12

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΛΑΡΙΣΑΣ

image

Εκτύπωση

image
Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Αγαπητοί συμπολίτες, 

καθημερινά ολοένα και περισσότεροι κατανοούν ότι η πορεία της πόλης και του Δήμου μας προς το μέλλον, ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες, απαιτούν συνεργασία, διάλογο, συνέργεια και κυρίως σαφή στόχευση.   

Το κείμενο που παρουσιάζεται σήμερα προς διαβούλευση αποτελεί ένα πρώτο πλαίσιο βασικών κατευθύνσεων  στη συνολική προσπάθεια που πραγματοποιεί ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με το Εργαστήριο Τουριστικού Σχεδιασμού, Έρευνας και Πολιτικής (ΕΤΟΥΣΕΠ) του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΤΜΧΠΠΑ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη διαδικασία της εκπόνησης του Στρατηγικού Σχεδιασμού Μάρκετινγκ Λάρισας.  

Πρόκειται στην ουσία για μια σημαντική προσπάθεια, που ως στόχο έχει η πόλη και συνολικά ο Δήμος μας να αποκτήσει, βάσει επιστημονικής μεθοδολογίας  και προσέγγισης,  «τουριστική ταυτότητα».  

Η πρόταση που εκπονήθηκε τίθεται σε διαδικασία ανοικτής διαβούλευσης, που αποσκοπεί στην εμπλοκή φορέων, συλλογικοτήτων, των κατοίκων της πόλης αλλά και οποιουδήποτε έχει το ενδιαφέρον να συμμετάσχει, στη συζήτηση για την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων και τη βελτίωση των μειονεκτημάτων της Λάρισας. 

Πιο συγκεκριμένα, στη διαδικασία διαβούλευσης οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να σχολιάσουν

 

Α) τις βασικές κατευθύνσεις που προδιαγράφονται από το σχέδιο μάρκετινγκ

Β) την ταυτότητα και τις ομάδες στόχους. 

Γ) τα εξειδικευμένα πακέτα προώθησης της ταυτότητας και της εικόνας στις ομάδες στόχους  

 

Αγαπητοί συμπολίτες,

με αυτές τις σκέψεις  σας καλώ να καταθέσετε  με ωριμότητα και σαφήνεια τις απόψεις σας, που θα βοηθήσουν όλους μας – Δήμο και επιστημονική ομάδα- να αποκτήσει ο Δήμος μας «σαφές στίγμα» και «ταυτότητα», σε ένα απαιτητικό εσωτερικό και διεθνές περιβάλλον, με απώτερο στόχο να κερδίσει σταδιακά το στοίχημα της εξωστρέφειας.

 

Απόστολος Καλογιάννης 

 

Δήμαρχος Λαρισαίων   

Μπορείτε να δείτε το ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ και την ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ Β' ΦΑΣΗΣ

Τα σχόλια μπορούν να σταλούν μέχρι τις 17.04.2015 στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1