Ανοιχτή η Δημοτική Πισίνα Νεάπολης τον Δεκαπενταύγουστο

Imprimir

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Ανοιχτή θα είναι η Δημοτική Πισίνα Νεάπολης την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου

Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Άθλησης - Τμήμα Αθλητισμού ενημερώνει τους πολίτες που θα παραμείνουν στην πόλη κατά την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου ότι η Δημοτική Πισίνα Νεάπολης θα είναι ανοιχτή για το κοινό.
Η Δημοτική Πισίνα θα λειτουργεί κανονικά από τις 11.30-20.30, προσφέροντας στους κατοίκους της πόλης τη δυνατότητα να απολαύσουν μια δροσερή και ευχάριστη ημέρα.

Όλοι οι πολίτες μπορούν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να δροσιστούν και να απολαύσουν τις εγκαταστάσεις μας, παρέα με την οικογένεια και τους φίλους τους, με ασφάλεια και άνεση.

Στον χώρο λειτουργεί το αναψυκτήριο "Pisina Summer Coffee Bar" προσφέροντας σε όλους τους επισκέπτες δροσιστικά ποτά, ελαφριά γεύματα και σνακ.
Επιπλέον, οι ξαπλώστρες γύρω από την πισίνα θα είναι διαθέσιμες για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν στον ήλιο ή στη σκιά, απολαμβάνοντας την άνεση και την ηρεμία του περιβάλλοντος.
Επιπλέον, στον ίδιο χώρο, οι εγκαταστάσεις beach volley και ξυλορακέτας θα είναι διαθέσιμες για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν τη δροσιά της πισίνας με μια πιο δραστήρια ενασχόληση.

Σας προσκαλούμε να περάσετε την ημέρα σας στον χώρο της Δημοτικής πισίνας Νεάπολης, όπου θα βρείτε ιδανικές συνθήκες για χαλάρωση και αθλητικές δραστηριότητες, απολαμβάνοντας τον Δεκαπενταύγουστο στην πόλη.

240813 pisina neapoli

240813 pisina neapoli

Contacto

El municipio de Larisa, 1 Ionos Dragoumi str P.C. 41222

Centro de llamadas: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Más Información

kairos 1 en ekdromes larissa en

© 2016 El municipio de Larisa | Diseño de sitio web por ITBIZ DIGITAL AGENCY