• Home
  • ΨΠΔΛ
  • Δελτία Τύπου
  • Διαδικτυακή διαβούλευση του Δήμου Λαρισαίων για τους Νέους στο πλαίσιο της πρότασης για την διεκδίκηση της Εθνικής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2024!
Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Στο πλαίσιο της πρότασης για την διεκδίκηση της Εθνικής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2024, ο Δήμος Λαρισαίων καλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στη διαδικτυακή δημόσια διαβούλευση για τη βελτίωση της ζωής των νέων ανθρώπων στη Λάρισα. Η 1η Εθνική Πρωτεύουσα Νεολαίας 2024 αποτελεί μία από τις σημαντικότερες δράσεις που αποτελούν κληροδότημα του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας 2022, τον εθνικό συντονισμό του οποίου έχει η Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Η διαδικτυακή διαβούλευση θα διεξαχθεί από 23 έως και 28 Ιουνίου 2023, με στόχο να διευκολύνει τον ενεργό ρόλο των δημοτών στη διαμόρφωση των αποφάσεων της δημοτικής αρχής, να προάγει τη συμμετοχή των νέων στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου, δίνοντας τα κατάλληλα κίνητρα μέσω ενός προγράμματος δράσεων και παρεμβάσεων, ούτως ώστε να καταστούν ενεργοί πολίτες και να συμβάλουν με τη δική τους ουσιαστική συμμετοχή σε όλες τις πτυχές της ζωής της πόλης, καθώς και να προβάλει τον Δήμο σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στη διαβούλευση εύκολα και γρήγορα από το κινητό τους τηλέφωνο ή τον υπολογιστή τους, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Novoville. Χρειάζεται να αφιερώσουν μόνο λίγα λεπτά για να απαντήσουν στο ερωτηματολόγιο και μπορούν να καταθέσουν την άποψή τους με ένα κλικ, ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους:

Σημειώνεται ότι το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και τα δεδομένα που θα συλλεχθούν θα χρησιμοποιηθούν για την ανάδειξη των αναγκών των νέων, δίνοντας λύσεις σε σημαντικά ζητήματα σε κρίσιμους τομείς, τα οποία απασχολούν την πόλη, συμβάλλοντας κατά αυτόν τον τρόπο στην βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Contacto

El municipio de Larisa, 1 Ionos Dragoumi str P.C. 41222

Centro de llamadas: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Más Información

kairos 1 en ekdromes larissa en

© 2016 El municipio de Larisa | Diseño de sitio web por ITBIZ DIGITAL AGENCY