Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Μια νέα δροσερή παράσταση με τίτλο " Η μικρή γοργόνα" ζωντανεύει φέτος  στον Δημοτικό Κουκλοθίασο Τιριτόμπα με τα παιδιά του προγράμματος " Κατασκήνωση στην πόλη" να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο ... στο βυθό! 

Μία επιθυμία των παιδιών που έγινε πραγματικότητα καθώς τα παιδιά της Λάρισας γράφουν τη δική τους ιστορία στο κουκλοθέατρο. Με πλούσια εμπειρία  από τις δεκάδες παραστάσεις που παρακολουθούν , θέλουν πια και εκείνα να έχουν τους δικούς τους ρόλους  και τη  δική τους θέση στα θεατρικά δρώμενα της πόλης.

Με σκηνές από  το  γνωστό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν και τις κούκλες τους  στο χέρι, τα παιδιά έπαιξαν  κουκλοθέατρο στην ιστορική  σκηνή του Τιριτόμπα. Μέσα από βιωματικές δραστηριότητες μελέτησαν το σενάριο, παρατήρησαν και  διδάχτηκαν από τις παλιές κούκλες του μουσείου και άκουσαν τα τραγούδια της παράστασης.

Στη συνέχεια  κατασκήνωσαν ... στη  θεατρική  σκηνή παίζοντας την δική τους κουκλοθεατρική παράσταση με τις γοργόνες που κατασκεύασαν με τα χεράκια τους. Μια καλοκαιρινή ανάμνηση που σφράγισε την χαρά της κατασκήνωσης στην όμορφη πόλη μας.

Γιατί η Λάρισα ... αγαπάει το κουκλοθέατρο!

240716 gorgona

Contacto

El municipio de Larisa, 1 Ionos Dragoumi str P.C. 41222

Centro de llamadas: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Más Información

kairos 1 en ekdromes larissa en

© 2016 El municipio de Larisa | Diseño de sitio web por ITBIZ DIGITAL AGENCY