• Home
  • ΨΠΔΛ
  • Δελτία Τύπου
  • Ανοίγει αύριο Τρίτη η φόρμα συμμετοχής για τη συναυλία Στέφανου Κορκολή-Σοφίας Μανουσάκη στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας
Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Ανοίγει αύριο Τρίτη 27 Αυγούστου 2024 στις 9:00 το πρωί, η φόρμα για τις δηλώσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων, για τη μοναδική συναυλία στον ιστορικό χώρο του Α' Αρχαίου θεάτρου Λάρισας, του Στέφανου Κορκολή και της Σοφίας Μανουσάκη, που διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας, το Σάββατο 31 Αυγούστου 2024, στις 21:00. (Ώρα προσέλευσης του κοινού 20:30).

Η φόρμα θα είναι ενεργή στην ιστοσελίδα του Δήμου Λαρισαίων από την Τρίτη 27 έως και την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024 και ώρες 09:00 με 14:00 στον παρακάτω σύνδεσμο:

 https://www.larissa.gov.gr/el/synaylia-korkolis-manoysaki-dilosi-symmetoxis Η φόρμα έκλεισε - Ο επιτρεπόμενος αριθμός θεατών έχει συμπληρωθεί

Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν. Υπενθυμίζεται ότι ο αριθμός των ατόμων που μπορούν να εισέλθουν στο Αρχαίο θέατρο είναι περιορισμένος, γι’ αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει, κατά την είσοδό τους στο θέατρο, να επιδείξουν το ηλεκτρονικό μήνυμα-απάντηση που θα τους αποσταλεί μόλις ολοκληρωθεί η κράτηση της θέσης τους και  να έχουν μαζί τους κι ένα αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης κλπ). Επίσης, παρακαλούνται όσοι παρακολουθήσουν τη συναυλία να αποφύγουν τα υποδήματα με αιχμηρά τακούνια.

240821 korkolis manousaki

Contacto

El municipio de Larisa, 1 Ionos Dragoumi str P.C. 41222

Centro de llamadas: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Más Información

kairos 1 en ekdromes larissa en

© 2016 El municipio de Larisa | Diseño de sitio web por ITBIZ DIGITAL AGENCY