sandal logo

Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου εργαζομένων - Κλήρωση και 1η αγωνιστική

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

37ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο ¨Χατζηγιάννειο¨ Πνευματικό Κέντρο η καθιερωμένη συγκέντρωση των υπευθύνων των ομάδων για το 37ο πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου των Εργαζομένων.

Σκοπός της συγκέντρωσης ήταν η κλήρωση της 1ης φάσης του προγράμματος αλλά και η ανταλλαγή απόψεων για την καλύτερη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Στη συγκέντρωση ήταν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Άθλησης κ. Γερογιώκας Ηρακλής και ο υπεύθυνος των πρωταθλημάτων κ. Καταραχιάς Βασίλης οι οποίοι καλωσόρισαν και ευχήθηκαν καλή αγωνιστική χρονιά στους υπευθύνους των ομάδων.

O κ. Γερογιώκας τόνισε ότι «Ο σκοπός του πρωταθλήματος των Εργαζομένων δεν είναι ο πρωταθλητισμός αλλά ο αθλητισμός. Οι παίκτες πρέπει να χαίρονται τα παιχνίδια, να διασκεδάζουν, ενώ συγχρόνως τους δίνεται η δυνατότητα εδώ και τριάντα έξι χρόνια, να αθλούνται με το άθλημα που αγαπάνε. Σκοπός της Δημοτικής αρχής είναι η εξάπλωση του μαζικού αθλητισμού και θα είναι κοντά σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλούμενοι στα προγράμματα του Δήμου.»

Κατόπιν έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος  και η 1η αγωνιστική έχει ως έξης:

ΑΡΤΟΠΟΙΟΙ – ΤΕΕ

ΔΗΜΟΣ – ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ

ΔΕΥΑΛ – ΕΡΓ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ

ΠΥΛ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και

ΛΟΓΙΣΤΕΣ - ΕΣΠΕΘ

Οι αγώνες του πρωταθλήματος θα αρχίσουν την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 .

Παρακαλούνται οι υπεύθυνοι των ομάδων να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση αθλητικών δελτίων.

Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του τμήματος Αθλητισμού  (¨Χατζηγιάννειο¨ Πνευματικό Κέντρο, Ρούσβελτ 59-1ος όροφος) και στο τηλ. 2410 235260 κ. Καταραχιά Βασίλη.

240223 podosfairo ergazomenon

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1