sandal logo

poli 12

Δράσεις καθαρισμού χώρων πρασίνου από τον Δήμο Λαρισαίων

image

Εκτύπωση

image
Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Στις 10.30 το πρωί της Κυριακής 14 Απριλίου στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας ορίστηκε το ραντεβού των φορέων και των οργανώσεων της Λάρισας που συμμετέχουν στις δράσεις καθαρισμού χώρων πράσινου που διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων και η Υπηρεσία Καθαριότητας.

 

Αυτό αποφασίστηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με πρωτοβουλία του Δήμου Λαρισαίων, προκειμένου να συκεκριμενοποιηθούν οι χώροι στους οποίους θα εξελιχθούν οι δράσεις. Πιο συγκεκριμένα δράσεις καθαρισμού θα γίνουν στους χώρους πρασίνου του Πάρκου Αγ. Αντωνίου, του Πηνειού, του Φρουρίου, του Αισθητικού Άλσους, του Αλκαζάρ.

 

Οι οργανώσεις και οι φορείς που προωθούν τον εθελοντισμό και αναλαμβάνουν δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος και συμμετέχουν στις δράσεις είναι  το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, οι Πρόσκοποι Λάρισας, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ο Ελληνικός Οργανισμός Περιβάλλοντος, ο Ποδηλατικός Σύλλογος «Πηνειός» οι Ποδηλάτες Λάρισας, ο Σύλλογος ποδηλατοδράσεων «Μία Λουρίδα» και φυσικά ο Δήμος Λαρισαίων με τους εθελοντές του και την Υπηρεσία Καθαριότητας. Στόχος του Δήμου Λαρισαίων που διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη δράση είναι να  ενισχύσει τον εθελοντισμό και την δενδροφύτευση, αλλά και την ενεργοποίηση ενός δικτύου «φυλάκων» της περιβαλλοντικής περιουσίας της πόλης. Για το λόγο αυτό ο Δήμος Λαρισαίων απευθύνει πρόσκληση προς όλους τους πολίτες της Λάρισας να δώσουν το παρόν στη δράση, δείχνοντας για μια ακόμα φορά ότι ο εθελοντισμός είναι η μεγαλύτερη και πιο δραστήρια οργάνωση της πόλης.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1