sandal logo

poli 12

Συγκέντρωση χρημάτων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Λαρισαίων

image

Εκτύπωση

image
Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από το μπαζάρ που διοργάνωσε το Κέντρο Ενημέρωσης του ΟΚΑΝΑ σε συνεργασία με τον  ΔΟΠΑΕΛ παρέδωσε σήμερα η επικεφαλής του Κ.Ε. κ. Ευαγγελία Λιακούλη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Πρόκειται για μια δράση που διοργανώθηκε από τον ΟΚΑΝΑ στο πλαίσιο του παραδοσιακού χωριού το οποίο λειτουργεί εδώ και χρόνια με την ευθύνη του Δήμου Λαρισαίων και στη διάρκεια της οποίας συγκεντρώθηκαν χρήματα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων.

 Την επιταγή παρέδωσε στην αρμόδια αντιδήμαρχο Κοινωνικών Δράσεων κ. Ντάβαρη η επικεφαλής του Κέντρου Ενημέρωσης κ. Λιακούλη, η οποία αναφέρθηκε στην πάγια αντίληψη του Κέντρου προς την κατεύθυνση της διοργάνωσης εκδηλώσεων με κοινωνικό χαρακτήρα που να ενισχύουν την κοινωνική αλληλεγγύη και να στηρίζουν θεσμούς που βρίσκονται κοντά στον πολίτη ιδιαίτερα θεσμούς με το χαρακτήρα και το προφίλ του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

 Από την πλευρά της η κ. Ντάβαρη ευχαρίστησε την κ. Λιακούλη για την ευγενική χειρονομία και την διοργάνωση του μπαζάρ, ευχήθηκε η πράξη αυτή να βρει μιμητές στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας και να ορθώσει έτσι ένα ανάχωμα στις επιπτώσεις της κοινωνικής κρίσης για τους οικονομικά ασθενέστερους.

Παρόντες ήταν επίσης ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΕΛ κ. Αρης Γαλάτος ο οποίος μίλησε για τους ορίζοντες που ανοίγει η συνεργασία των πολιτιστικών φορέων με τις κοινωνικές δράσεις, για μια κοινωνία αλληλεγγύης, αλληλοβοήθειας και προσφοράς, ενώ η ειδική σύμβουλος του Δημάρχου κ. Β. Οικονόμου τόνισε ότι η τεράστια εμπειρία του Δήμου Λαρισαίων στην διοργάνωση δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα, εγγυάται την επιτυχημένη κατάληξη τέτοιων εγχειρημάτων.

 

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1