sandal logo

poli 12

Προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από την Κοινότητα Οικονομικής Αλληλεγγύης allwin

image

Εκτύπωση

image
Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Δίπλα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο η “Κοινότητα Οικονομικής Αλληλεγγύης allwin”.

Ανθρωπιστική εκδήλωση με τίτλο «Όλοι μαζί προσφέρουμε» διοργάνωσε η “Κοινότητα Οικονομικής Αλληλεγγύης allwin”  με στόχο να συμπαρασταθεί  στο αξιέπαινο έργο που επιτελεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Πρόκειται για μια δράση που διοργανώθηκε με την βοήθεια της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ και της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 κατά τη διάρκεια της οποίας συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων.

Τα τρόφιμα παρέδωσαν στην αρμόδια αντιδήμαρχο Κοινωνικών Δράσεων κ. Ντάβαρη ο Διευθυντής της allwin  Στέλιος Μποχώρης και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Κοινότητας Φώτης Βακιρτζηδέλης. Κατά την παράδοση ο κ. Μποχώρης υποσχέθηκε ότι η allwin θα συνεχίσει να συμπαραστέκεται σε Κοινωνικούς φορείς αυτή την δύσκολη, για τον τόπο, περίοδο.  Από την πλευρά της η κ. Ντάβαρη ευχαρίστησε τα στελέχη της allwin  για την  χειρονομία τους και την διοργάνωση της δράσης  «Όλοι μαζί προσφέρουμε» και ευχήθηκε η πράξη τους αυτή να βρει και άλλους μιμητές στην  κοινωνία της Λάρισας  ώστε να δημιουργηθούν αντιστάσεις που θα αμβλύνουν τις επιπτώσεις της κοινωνικής κρίσης και θα προσφέρουν ανακούφιση τους οικονομικά ασθενέστερους. 



Επίσης προσφορά ενός τόνου αχλαδιών κατέθεσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων ο παραγωγός κ. Παναγιώτης Βογιατζής.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1