sandal logo

poli 12

Νέο σημείο ανακύκλωσης μικρών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στη Γιάννουλη

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Νέο σημείο ανακύκλωσης μικρών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στη Γιάννουλη - Από τον Δήμο Λαρισαίων και την «Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε.»

Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για την προώθηση της ανακύκλωσης και την προστασία του περιβάλλοντος, ο Δήμος Λαρισαίων, σε συνεργασία με το Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης «Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε.», δημιούργησε νέο σημείο συλλογής μικρών φορητών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

Η τοποθέτηση του νέου κάδου, πραγματοποιήθηκε από την Αντιδημαρχία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης και την «Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε.», παρουσία του Αντιδημάρχου, κ. Δημητρίου Λεωνιδάκη και του υπεύθυνου της εταιρείας για τη Βόρεια Ελλάδα, κ. Ιωάννη Καραγώγου.

Το νέο σημείο, με κάδο ειδικών προδιαγραφών για εξωτερικούς χώρους, βρίσκεται στη Γιάννουλη, στον χώρο έξω από το κτήριο του ΚΑΠΗ Γιάννουλης. Συγκεκριμένα, οι πολίτες μπορούν πλέον να αφήνουν τις προς ανακύκλωση μικρές συσκευές, όπως σεσουάρ, αποχυμωτές, τοστιέρες, κινητά τηλέφωνα, τόνερ, μελάνια εκτυπωτών και άλλα.

Σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, κ. Δημήτρης Λεωνιδάκης, τόνισε: “Η δημιουργία του νέου σημείου συλλογής μικροσυσκευών, αποτελεί ακόμα μια κοινή προσπάθεια του Δήμου Λαρισαίων για την προώθηση της ανακύκλωσης και την προστασία του περιβάλλοντος. Με την ενεργή συμμετοχή όλων των πολιτών, ο Δήμος, φιλοδοξεί να γίνει πρότυπο στην ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, συμβάλλοντας σε ένα πιο πράσινο μέλλον για όλους”.

Να υπενθυμίσουμε ότι, για την ανακύκλωση μεγάλων ηλεκτρικών συσκευών, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Πολιτών του Δήμου Λαρισαίων, στο τηλέφωνο 2413-500400, στην υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, στο τηλέφωνο 2410-680200 και μέσω της εφαρμογής Novoville, από Η/Υ ή κινητά τηλέφωνα.

240531 kadoi anakyklosis

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1