sandal logo

poli 12

Με τους τελικούς αγώνες ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Εργαζομένων 2023-24

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Με τους τελικούς που έγιναν Τρίτη 4 Ιουνίου και Πέμπτη 6 Ιουνίου έληξε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των Εργαζομένων 2023-24 που πραγματοποιήθηκε για 37η χρονιά από το Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Λαρισαίων.

Το πρωτάθλημα αυτό, το οποίο διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία, αποτελεί σημείο αναφοράς για τους εργαζόμενους που αγαπούν το ποδόσφαιρο και επιθυμούν να συμμετάσχουν σε μια δραστηριότητα που προάγει την ομαδικότητα, την ευγενή άμιλλα και την συνεργασία.

Φέτος στο πρωτάθλημα συμμετείχαν δέκα ομάδες που αγωνίστηκαν σε αγώνες ενός γύρου. Με τη λήξη της 1ης φάσης οι τέσσερις πρώτες ομάδες  έπαιξαν στους ημιτελικούς της Α1 και οι υπόλοιπες  μέχρι την οκτάδα στους ημιτελικούς της Α2.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ Α1 κατηγορίας

Τα παιχνίδια έγιναν στο Α.Κ. Νεάπολης Α΄ μεταξύ των ομάδων

Τρίτη 28 Μαΐου ΤΕΕ-ΕΡΓ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ 2-1

Πέμπτη 30 Μαΐου ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΑΡΤΟΠΟΙΟΙ 2-0

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ Α2 κατηγορίας

Τα παιχνίδια έγιναν στο Α.Κ.«Δ.Κουκουλίτσιος -Δ.Μουσιάρης» μεταξύ των ομάδων

Τρίτη 28 Μαΐου ΛΟΓΙΣΤΕΣ-ΠΥΛ 3-0

Πέμπτη 30 Μαΐου ΔΗΜΟΣ-ΕΣΠΕΘ 3-2

ΤΕΛΙΚΟΙ

Την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024, έγινε ο τελικός της Α2 Κατηγορίας στο γήπεδο Νεάπολης Α΄ μεταξύ των ομάδων ΔΗΜΟΣ-ΛΟΓΙΣΤΕΣ. Μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι, νικήτρια ήταν η ομάδα του ΔΗΜΟΥ , όπου και αγωνίστηκες ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Μαμάκος Αθανάσιος, με σκορ 4-2.

Οι νικητές αν και προηγήθηκαν 3-0 με γκολ του Βεργή, χατ-τρικ, πιέστηκαν στη συνέχεια από την ομάδα των ΛΟΓΙΣΤΩΝ που μείωσαν με δύο γκολ του Κατσάρα και απείλησαν με ισοφάριση. Τη «λύτρωση» για την ομάδα του ΔΗΜΟΥ την έδωσε στις καθυστερήσεις ο Μπέσας και διαμόρφωσε το τελικό 4-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς των παικτών.

Τον αγώνα διεύθυνε ο κ. Καραθάνος με επόπτες τους κ.Γεροβασίλη και κ.Αλεξίου

Οι απονομές έγιναν από τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Μαμάκο Αθανάσιο και από τους Αντ/ρχους κ.κ.  Γερογιώκα Ηρακλή και Τζατζάκη Φώτη όπως και από τον πρόεδρο των Εργαζομένων του Δήμου Λαρισαίων κ. Χατζίκο Δημήτρη.Παρόντες ήταν : ο κ.Καταραχιάς Βασίλειος, υπέυθυνος των πρωταθλημάτων εργαζομένων, η κα Ζήλου Έλενα, αν.προϊσταμένη τμ.Αθλητισμού και κοινωνικών δράσεων , ο κ. Θυμούλιας Απόστολος καθώς και μέλη του διοικητικού συμβουλίου των εργαζομένων του Δήμου.

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου στο ίδιο γήπεδο ήταν η σειρά του μεγάλου τελικού της Α1 κατηγορίας. Οι ομάδες της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και του ΤΕΕ έδωσαν πραγματική «μάχη» για τον τίτλο.

Η ομάδα της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ προηγήθηκε γρήγορα με δύο γκολ των Οικονόμου και Τζήκο και φαινόταν να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Το ΤΕΕ μόλις «συνήλθαν» από τα δύο γκολ πίεσαν ασφυκτικά αλλά έχασαν κραυγαλέες ευκαιρίες να μειώσουν στο 1ο ημίχρονο.

Στο 2ο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε, το ΤΕΕ συνέχισαν να πιέζουν αλλά έπεσαν πάνω σε ένα εκπληκτικό Μόσιαλο, τερματοφύλακα της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, που πραγματοποίησε φοβερές αποκρούσεις.

Το σκορ δεν άλλαξε και το σφύριγμα της λήξης βρήκε την ομάδα της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ πρωταθλήτρια  για 13η φορά!! Φυσικά είναι η πολυνίκης του θεσμού.

Τον αγώνα διεύθυνε ο κ. Κοντογιώργος με επόπτες τους κ.Μύτη και κ.Βαλιώτη

Οι απονομές έγιναν από τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Μαμάκο Αθανάσιο και από τους Αντ/ρχους κ.κ.  Γερογιώκα Ηρακλή και Τζατζάκη Φώτη ενώ τους διαιτητές βράβευσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Βαλιώτης. Παρών στον τελικό ήταν και ο Πρόεδρος των ΤΕΕ κος Παπαγεωργίου Νικόλαος.

Η συνέχιση του πρωταθλήματος εργαζομένων δεν είναι μόνο μια ευκαιρία για διασκέδαση και άθληση αλλά και μια στρατηγική επένδυση στην υγεία και αποφέρει πολλά οφέλη για όλους τους εμπλεκόμενους. Η φετινή συμμετοχή απέδειξε για άλλη μια φορά τη σημασία και την αξία του θεσμού αυτού. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την  επομένη χρονιά λοιπόν!

240607 telikoi podosfairo

240607 telikoi podosfairo

240607 telikoi podosfairo

240607 telikoi podosfairo

240607 telikoi podosfairo

240607 telikoi podosfairo

240607 telikoi podosfairo

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1