sandal logo

poli 12

Διεύθυνση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης - Aπομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Συνεχίζεται η απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τη Διεύθυνση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης 

Η Δημοτική Αρχή μέσω της Διεύθυνσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης εντείνει τις προσπάθειες απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων, από το κέντρο της πόλης, στοχεύοντας στη διαμόρφωση και διατήρηση ενός υγιεινού και λειτουργικού περιβάλλοντος διαβίωσης για όλους τους κατοίκους της.

Να σημειωθεί ότι, τις τελευταίες ημέρες (στο διάστημα από 20 έως 28 Ιουνίου 2024), αποσύρθηκαν από την ευρύτερη περιοχή του Κέντρου της πόλης εννέα (9) συνολικά οχήματα, ενώ ταυτόχρονα καθαρίστηκαν από ειδικά συνεργεία του δήμου, οι χώροι που αυτά καταλάμβαναν.

Τονίζεται ότι η απόσυρση των οχημάτων αυτών, θα συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς, μέχρι τον ολικό καθαρισμό των δρόμων των συνοικιών της πόλης από τις εστίες ρύπανσης που δημιουργούνται γύρω από τους χώρους στάθμευσης των οχημάτων και την απόδοση των θέσεων στάθμευσης στους πολίτες και τους επισκέπτες.

Για την επίσπευση του καθαρισμού των οδών, την αποφυγή τυχόν γραφειοκρατικών και χρονοβόρων διαδικασιών και την εξασφάλιση της λειτουργικότητας τους, οι πολίτες καλούνται να επικοινωνήσουν με την Υπηρεσία Καθαριότητας στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2410.680.200 & 2410.680.233, ώστε σε συνεννόηση με την υπηρεσία, να αφήσουν τα «άχρηστα» οχήματά τους σε χώρο που θα τους υποδειχθεί.

Σε κάθε περίπτωση η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει την προσπάθεια καθαρισμού της πόλης, με στόχο ένα  υγιεινό και λειτουργικό περιβάλλον διαβίωσης για όλους.

240702 ochimata arxeio

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1