sandal logo

poli 12
  • Home
  • Ενημέρωση
  • Δελτία Τύπου
  • Νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής στο Θεσσαλικό Θέατρο ο Ορέστης Τάτσης - «Ενίσχυση του καλλιτεχνικού αποτυπώματος του Θ.Θ. ο κεντρικός στόχος μας», τονίζει ο πρόεδρος, Φώτιος Τζατζάκης

Νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής στο Θεσσαλικό Θέατρο ο Ορέστης Τάτσης - «Ενίσχυση του καλλιτεχνικού αποτυπώματος του Θ.Θ. ο κεντρικός στόχος μας», τονίζει ο πρόεδρος, Φώτιος Τζατζάκης

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Ο Ορέστης Τάτσης είναι ο νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Θεσσαλικού Θεάτρου, σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα, στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στο πλαίσιο της οποίας έγινε και η κατάθεση της πρότασης της τριμελούς Επιτροπής. Να σημειωθεί ότι η θητεία του Καλλιτεχνικού Διευθυντή είναι τριετής.

«Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την πλήρωση της θέσης του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Θεσσαλικού Θεάτρου, το Διοικητικό Συμβούλιο και εγώ προσωπικά ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Επιτροπής διενέργειας των συνεντεύξεων, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον μέσω της ανοιχτής δημόσιας πρόσκλησης που πραγματοποιήσαμε.

Μας τίμησαν με την υποψηφιότητά τους άνθρωποι με εξαιρετικά βιογραφικά, γνώσεις, εμπειρία και όρεξη για δουλειά. Οφείλουμε, όμως, να κάνουμε μία επιλογή ανάμεσα σε πολλές και πολύ αξιόλογες.

Επιλέξαμε, λοιπόν, να αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση του Θεσσαλικού μας Θεάτρου, για την επόμενη τριετία, ο κ. Ορέστης Τάτσης.  Ένας άνθρωπος νέος μα ταυτόχρονα καταξιωμένος στον χώρο του θεάτρου, με ηγετικά χαρακτηριστικά, αλλά και ομαδικό πνεύμα, ο οποίος πιστεύουμε ότι, σε αγαστή συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο, θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ενίσχυση της εξωστρέφειας, αλλά και του καλλιτεχνικού αποτυπώματος του Θεσσαλικού Θεάτρου σε πανελλαδικό -και όχι μόνο- επίπεδο», σημειώνει ο Πρόεδρος του Θ.Θ., κ.Φώτιος Τζατζάκης.

Διαδικασία και υποψηφιότητες

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία για την επιλογή του προσώπου που αναλαμβάνει την καλλιτεχνική διεύθυνση του Θεσσαλικού Θεάτρου, είχε ξεκινήσει τον περασμένο Απρίλιο, με τη συνεδρίαση του ΔΣ για τους όρους προκήρυξης της θέσης του Καλλιτεχνικού Διευθυντή, με ομόφωνη έγκριση, ενώ ακολούθησε η κατάθεση υποψηφιοτήτων, συνολικά 13, εκ των οποίων έγιναν αποδεκτές οι 12. Τέλη Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν οι συνεντεύξεις των 12 υποψηφίων, ενώ σήμερα το μεσημέρι, η πρόταση της τριμελούς Επιτροπής κατατέθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο και προχώρησε στην επιλογή του νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή. 

Βιογραφικό Ορέστη Τάτση

240715 tatsis orestis

 

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1