sandal logo

poli 12
  • Home
  • Ενημέρωση
  • Δελτία Τύπου
  • Ημέρα πρωταθλητών στο Δημαρχείο Λάρισας - Με τη Λήδα Μανθοπούλου και τον Στέλιο Κακαγιάννη συναντήθηκε ο Θανάσης Μαμάκος

Ημέρα πρωταθλητών στο Δημαρχείο Λάρισας - Με τη Λήδα Μανθοπούλου και τον Στέλιο Κακαγιάννη συναντήθηκε ο Θανάσης Μαμάκος

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Ημέρα συναντήσεων με Λαρισαίους πρωταθλητές ήταν η σημερινή για τον Δήμαρχο Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκο, ο οποίος καλωσόρισε στο Δημαρχείο Λάρισας τη 19χρονη αθλήτρια στίβου, Λήδα Μανθοπούλου και τον μόλις 8 ετών σκακιστή, Στέλιο Κακαγιάννη.

Ο κ.Μαμάκος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τη νεαρή αθλήτρια και τον νεαρό αθλητή για τις προσδοκίες τους, για τις επιτυχίες τους, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, αλλά και για τα μελλοντικά σχέδιά τους. H κ.Μανθοπούλου είναι αθλήτρια στίβου, ενώ ο κ.Κακαγιάννης παίζει αγωνιστικό σκάκι -έχοντας και οι δύο σημαντικές διακρίσεις στα βιογραφικά τους.

Στο Παρίσι η Λήδα Μανθοπούλου

Να σημειωθεί ότι η Λήδα Μανθοπούλου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στους θερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024, στο Παρίσι, που θα διεξαχθούν στα τέλη Αυγούστου, στο αγώνισμα των 100 μ. (στίβος). Μεγάλη πρόκληση για τη νεαρή αθλήτρια, αυτή τη χρονική στιγμή, είναι οι εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στη Λάρισα, με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να επιλέγει χώρους στη Φλώρινα ή την Κοζάνη, για την προετοιμασία της. Την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση του Δήμου Λαρισαίων εξέφρασε ο κ.Μαμάκος, υπογραμμίζοντας πως «είναι μεγάλη η χαρά και η περηφάνια όλων μας, που μια αθλήτρια της πόλης μας θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στους αγώνες στο Παρίσι». Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαρισαίων μετείχαν ακόμη ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, κ.Ηλίας Καφφές και ο Βασίλειος Μπεκιάρης, ο οποίος μαζί με την κόρη του Βασιλική, αποτελούν το προπονητικό team που θα συνοδεύσει τη Λήδα Μανθοπούλου στο Παρίσι.

240718 manthopoulou

Στην Ιταλία ο Στέλιος Κακαγιάννης

«Πλώρη» για την Ιταλία και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νεαρών σκακιστών (FIDE World Cadet Championship 2024), στο Montesilvano της Ιταλίας έχει βάλει ο μόλις 8 ετών πρωταθλητής, Στέλιος Κακαγιάννης, ο οποίος βρέθηκε το πρωί στο Δημαρχείο Λάρισας, μαζί με τους γονείς του Χριστίνα Φυτιλή και Μάριο Κακαγιάννη. Ο Στέλιος κατέκτησε αργυρό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, πριν από λίγες ημέρες, στα μόλις τρία χρόνια που ασχολείται με το σκάκι. Το ζήτημα της έλλειψης χώρου ικανού να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις, τοπικές ή πανελλαδικές, σκακιού έθεσαν οι γονείς του μικρού αθλητή, με τον κ.Μαμάκο να δεσμεύεται για διερεύνηση του θέματος. «Είμαστε πολύ περήφανοι για σένα, εύχομαι κάθε επιτυχία στην προσπάθειά σου», είπε ο κ.Μαμάκος στον μικρό σκακιστή.

240718 manthopoulou

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1