sandal logo

poli 12

Μάθημα Μουσικής Τεχνολογίας στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Το μάθημα της Μουσικής Τεχνολογίας θα διδάσκεται στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας και θα περιλαμβάνει τις θεματικές ενότητες της Ηχοληψίας και της Μουσικής Παραγωγής I & II. Το μάθημα αυτό προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για όσους θέλουν να αποκτήσουν βασικές γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα της μουσικής παραγωγής και της τεχνολογίας ήχου.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, οι σπουδαστές θα εξοικειωθούν με τον βασικό εξοπλισμό ηχογράφησης, τις τεχνικές τοποθέτησης μικροφώνων, τη συνδεσμολογία στούντιο ηχογράφησης, καθώς και τη χρήση λογισμικού για ηχογράφηση, επεξεργασία και μίξη ήχου. Παράλληλα, οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να αναλάβουν δημιουργικά projects της επιλογής τους, σε συνεργασία με τον διδάσκοντα, συνδυάζοντας θεωρία και πρακτική εφαρμογή.

Το μάθημα περιλαμβάνει επίσης τη διδασκαλία ηχογράφησης φυσικών οργάνων, καθώς και τη δημιουργία μουσικής μέσω "εικονικών" οργάνων (MIDI), synthesizers και σύγχρονου λογισμικού παραγωγής. Οι σπουδαστές θα αποκτήσουν ολοκληρωμένη γνώση πάνω στις νέες τεχνολογίες μουσικής παραγωγής και θα έχουν τη δυνατότητα να πειραματιστούν σε ένα δημιουργικό και υποστηρικτικό περιβάλλον.

Οι εγγραφές για το μάθημα Μουσικής Τεχνολογίας έχουν ήδη ξεκινήσει. Το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή και να γνωρίσουν τον συναρπαστικό κόσμο της μουσικής τεχνολογίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας στο τηλέφωνο 2410 531960 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας https://dhmotikoodeiolarissas.gr/sygchroni-mousiki/

240923 dol mousiki texnologia

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1