sandal logo

poli 12

Open Day στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

 Γνωριμία με τον υπέροχο κόσμο της μουσικής

Μια μοναδική εμπειρία γνωριμίας με τον κόσμο της μουσικής, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρες  10:30 π.μ. – 12:30 μ. στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας

 Η εκδήλωση Open Day, ανοιχτή για όλες τις ηλικίες, προσφέρει την ευκαιρία σε παιδιά και ενήλικες να ανακαλύψουν τα προγράμματα του Ωδείου, να γνωρίσουν τους καθηγητές και να απολαύσουν ένα ταξίδι στη μουσική δημιουργία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

  • 10:30 π.μ. – Υποδοχή και Ξενάγηση στους Χώρους του Ωδείου: Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με καλωσόρισμα από τη Διεύθυνση του Ωδείου. Θα ακολουθήσει περιήγηση στις αίθουσες διδασκαλίας, στους χώρους πρόβας και στον συναυλιακό χώρο, όπου οι επισκέπτες θα γνωρίσουν τους καθηγητές και θα δουν πώς λειτουργεί το εκπαιδευτικό έργο του Ωδείου.
  • 11:00 π.μ. – Ανοιχτά Μαθήματα & Δοκιμές Οργάνων: Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα μουσικά όργανα (πιάνο, βιολί, κιθάρα, φλάουτο κ.ά.) και να παρακολουθήσουν ανοιχτά μαθήματα. Οι καθηγητές θα βρίσκονται στη διάθεση των ενδιαφερόμενων για να απαντήσουν σε απορίες.
  • 11:30 π.μ. – Μουσικό Εργαστήρι για Παιδιά: Ένα διαδραστικό εργαστήρι, όπου τα παιδιά θα γνωρίσουν τη μουσική μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες και διασκεδαστικά παιχνίδια.
  • 12:00 μ.μ. – Μικρή Συναυλία από Μαθητές & Καθηγητές: Μια σύντομη συναυλία, με επιλεγμένα έργα από τους μαθητές και τους καθηγητές του Ωδείου, θα προσφέρει μια γεύση από το ταλέντο και την πρόοδο που επιτυγχάνεται μέσα από τη μουσική εκπαίδευση.
  • 12:20 μ.μ. – Κλείσιμο & Συζήτηση: Το Open Day θα ολοκληρωθεί με ανοιχτή συζήτηση, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους καθηγητές, άλλους ενδιαφερόμενους γονείς και μαθητές, καθώς και να λάβουν πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Δηλώστε συμμετοχή στο Open Day εδώ:

https://dhmotikoodeiolarissas.gr/open-day-2024-mia-giorti-gnorimias-me-ton-kosmo-tis-mousikis/

240910 dol open day

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1