sandal logo

poli 12

Συνάντηση του Δημάρχου Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκου με τα μέλη της διοίκησης του ΤΕΕ-ΚΔΘ

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

ΟΣΕ και ΣΒΑΚ επί τάπητος στη συνάντηση του Δημάρχου Λαρισαίων με τη διοίκηση του ΤΕΕ - Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας - «Κομβικής σημασίας η συνεργασία με τους επιστημονικούς φορείς», τονίζει ο κ.Μαμάκος

Η διέλευση των σιδηροδρομικών γραμμών του ΟΣΕ από τον αστικό ιστό Λάρισας, καθώς και σειρά ζητημάτων που αφορούν στη διευθέτηση του κυκλοφοριακού προβλήματος στην πόλη βρέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση του Δημάρχου Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκου με τον Πρόεδρο, κ.Νίκο Παπαγεωργίου και μέλη της διοίκησης του ΤΕΕ Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας.

Υπενθυμίζεται ότι Δήμος Λαρισαίων και ΤΕΕ-ΚΔΘ βρίσκονται σε διαρκή και ουσιαστική επικοινωνία για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του τεχνικού συμβούλου της πολιτείας. Μάλιστα, μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστεί η μελέτη του ΤΕΕ/ΚΔΘ για τον ΟΣΕ

«Στην προσπάθειά μας, ως Δημοτική Αρχή, για έναν Δήμο σύγχρονο, ανθρώπινο, έξυπνο και καινοτόμο, έναν Δήμο που σχεδιάζει για το μέλλον και εξασφαλίζει ένα καλύτερο αύριο για τους συμπολίτες μας, η συνεργασία με το ΤΕΕ, όπως και με όλους τους επιστημονικούς φορείς της πόλης, αποτελεί στρατηγική επιλογή μας. Άλλωστε, οι ανθρώπινες συνέργειες αποτελούν τον πιο αποδοτικό τρόπο επίλυσης των δύσκολων προβλημάτων, οδηγούν σε πιο διαφανείς διαδικασίες και δημιουργούν πιο δημοκρατικές και δίκαιες πόλεις», σημειώνει ο κ.Μαμάκος, με αφορμή τη συνάντηση με τη διοίκηση του Τεχνικού Επιμελητηρίου - Τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας.

«Στη συνάντηση που είχαμε με τον Δήμαρχο Λαρισαίων, κ. Μαμάκο, διαπιστώσαμε με ιδιαίτερη χαρά ότι υπάρχει συναντίληψη μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και του ΤΕΕ/ΤΚΔΘ, στα μεγάλα ζητήματα που αφορούν την πόλη μας. Από την πλευρά μας, ως Τμήμα, θα παρουσιάσουμε πολύ σύντομα την μελέτη της Ομάδας Εργασίας για τη διέλευση του σιδηρόδρομου από την πόλη μας, ενώ θα συνεχίσουμε να έχουμε στενή συνεργασία σε ζητήματα όπως η αναθεώρηση του ΣΒΑΚ και άλλα κρίσιμα θέματα που απασχολούν τους Λαρισαίους πολίτες», τόνισε από την πλευρά του ο κ.Παπαγεωργίου.

Στη συνάντηση, εκ μέρους της διοίκησης του ΤΕΕ-ΚΔΘ, μετείχαν ακόμη η αντιπρόεδρος, κ.Παναγιώτα Μπίσκα, ο γενικός γραμματέας, κ.Αστέριος Νάρης και η κ.Σταυρούλα Τσιτσιφλή, μέλος.

241016 dimarxos teekdth

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1