sandal logo

poli 12

Διαδικασία διανομής δωρεάν τροφίμων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης

image

Εκτύπωση

image
Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Τη διαδικασία της δωρεάν διανομής Παρεμβατικών Προϊόντων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στους δικαιούχους συμπολίτες επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κ. Τζανακούλης. Η διανομή των τροφίμων γίνεται στους συμπολίτες που έχουν καταθέσει τα δικαιολογητικά τον περασμένο Μάιο στις υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων και έχουν εγκριθεί οι αιτήσεις τους.

Η διανομή ξεκίνησε κατ’ αρχήν με ζυμαρικά, και κεφαλογραβιέρα, ενώ από το πρόγραμμα θα ωφεληθούν 420 οικογένειες (συνολικά περίπου 1200 άτομα). 

Μιλώντας στους δικαιούχους ο Δήμαρχος Λαρισαίων, αφού τους ευχήθηκε καλές γιορτές, τόνισε ότι ο Δήμος Λαρισαίων και σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, αλλά και με τις δικές του δομές κοινωνικών δράσεων, βρίσκεται δίπλα στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού της Λάρισας, προσπαθώντας να απλώσει ένα δίκτυ προστασίας για όσες οικογένειες αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Το Δήμαρχο συνόδευαν η αντιδήμαρχος Κοινωνικών Δράσεων κ. Λίνα Ντάβαρη και οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών Θ. Μαμάκος και Πολεοδομίας Αρ. Γαλάτος.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1