sandal logo

larissa

Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας & Μουσικής στον Μύλο του Παππά

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

«ΜΙΛΑ... It's OK!» είναι ο τίτλος του Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας & Μουσικής που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 στον Μύλο του Παππά στη Λάρισα με ώρα έναρξης 15:30. Το Φεστιβάλ αξιοποιεί τη δύναμη της μουσικής και της τέχνης για να ενθαρρύνει τις ανοιχτές συζητήσεις για τις προκλήσεις της ψυχικής υγείας και επιδιώκει να οικοδομήσει μια κοινότητα η οποία απορρίπτει το στίγμα και θέτει σε προτεραιότητα την ψυχική υγεία. Η είσοδος στο Φεστιβάλ είναι ελεύθερη.

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει:

Βιωματικά εργαστήρια: urban street art, εικαστική ψυχοθεραπεία, δραματοθεραπεία, φωτογραφία, brave talk

Ομιλίες: Για τις προκλήσεις της ψυχικής υγείας, από ειδικούς και άτομα που έχουν αντιμετωπίσει τέτοιες προκλήσεις

Ενημερωτικά περίπτερα: Οργανώσεις θα παρέχουν πληροφορίες και υποστήριξη σε όσους το έχουν ανάγκη

Μουσική συναυλία: Με τη συμμετοχή γνωστών hip hop καλλιτεχνών.

Τα βιωματικά εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν στο Φεστιβάλ προωθούν τη δημιουργικότητα, την αυτοέκφραση και τη συμμετοχή στην κοινότητα,  διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στην προώθηση της ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα εργαστήρια και να δηλώσετε δωρεάν τη συμμετοχή σας ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://forms.office.com/e/hixHYmatsd

Στη μεγάλη hip hop συναυλία που θα ξεκινήσει στις 20:00, θα τραγουδήσουν οι αγαπημένοι ράπερ Long3, Ζήνων, The VoCults, Teaser, Mistline X Raw. Στα decks θα βρίσκεται ο Padu και ο Gus.


Φορέας Υλοποίησης: Ε.Π.Α.Ψ.Υ.
Σε συνεργασία με: Action Εστί | Artist & Event Management
Υπό την αιγίδα: Δήμος Λαρισαίων
Με την υποστήριξη: Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Λαρισαίων
Με τη δωρεά SNF-Release Athens, με χρηματοδότηση από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας για την Υγεία (ΔΠΥ).

Περισσότερες πληροφορίες για την καμπάνια:https://www.epapsy.gr/mila-its-ok-festival-psyxikis-ygeias-mou/

240516 festival psyxikis ygeias

 

ΛΗΨΗ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Στο πλαίσιο της ανάγκης διενέργειας εκδηλώσεων πολιτιστικού και εορταστικού χαρακτήρα από το Δήμο μας, ενδέχεται να υπάρχει και δική σας συμμετοχή ως πολίτες. Κατά τις εκδηλώσεις αυτές, συνήθως θα γίνεται λήψη οπτικοακουστικού υλικού (φωτογραφίες, βίντεο) από το Δήμο μας, με σκοπό να χρησιμοποιηθεί για λόγους προβολής και προώθησης, στην ιστοσελίδα του ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ή και σε λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης, επίσης του ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ (προσοχή: μόνο σε αυθεντικούς τέτοιους λογαριασμούς).
Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για τον ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ και για το λόγο αυτό σας ενημερώνουμε για την χρήση των δεδομένων αυτών και τη διατήρηση τους στο αρχείο μας, με σκοπό την προβολή και προώθηση των δράσεων του Δήμου, μέσω της ανάρτησης των φωτογραφιών/βίντεο στην ιστοσελίδα του καθώς και στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης του ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ.
Τα δεδομένα σας θα διατηρηθούν για 6 μήνες. Για τα προσωπικά σας δεδομένα, σας παρέχονται τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής και λήθης, περιορισμού της επεξεργασίας, εναντίωσης στην επεξεργασία και φορητότητας μετά από σχετικό σας αίτημα εδώ.
Ενημερωθείτε πλήρως για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1