sandal logo

larissa

Εκδήλωση του ΚΕΑΝ και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού για την Παγκόσμια Ημέρα Πρόσφυγα 2024

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Εκδήλωση με τίτλο “OUR HOME - ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ” συνδιοργανώνεται από το Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Λάρισας του Σωματείου ΚΕΑΝ - Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων, τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόσφυγα,  στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και το αμφιθέατρο του 2ου ορόφου του Μύλου του Παππά, στις 19:00.

Η εκδήλωση αποτελεί μια πρωτοβουλία που αναδεικνύει το ζήτημα των εκτοπισμένων ανά τον κόσμο, ανάμεσά στους οποίους ολοένα και συχνότερα ανήλικοι, παιδιά ή έφηβοι που φθάνουν σε άλλη χώρα μόνοι τους, χωρίς την οικογένειά τους ή άλλον ενήλικα να τους συνοδεύει και να μεριμνά για αυτούς. Ωστόσο, ένα «σπίτι» μπορεί να δημιουργηθεί πολλές φορές εκεί που δεν το περιμένει κανείς, από ανθρώπους που αγαπούν τους ανθρώπους και μαζί δημιουργούν όμορφες στιγμές.

Στην εκδήλωση θα εκτεθούν τρεις θεματικές Εκθέσεις Φωτογραφίας που επιμελήθηκαν παιδιά που φιλοξενούνται ή φιλοξενήθηκαν για ένα διάστημα στο Κ.Φ.Α.Α. του ΚΕΑΝ στη Λάρισα, θα προβληθεί ταινία μικρού μήκους στην οποία πρωταγωνιστούν παιδιά που έχουν φιλοξενηθεί στο Κέντρο Φιλοξενίας μας, θα αναγνωστούν ποιήματα εμπνευσμένα από τις μοιρασμένες στιγμές μαζί τους και θα παρουσιαστεί ένα καλλιτεχνικό δρώμενο με πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά και την υποστήριξη και επιμέλεια του Συνεργείου Μουσικού Θεάτρου.

Για επιβεβαίωση της παρουσίας σας κι οποιαδήποτε διευκρίνιση  επικοινωνήστε στο 2410253353 ή στο 6947607046 ή/και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

240611 refuge day

ΛΗΨΗ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Στο πλαίσιο της ανάγκης διενέργειας εκδηλώσεων πολιτιστικού και εορταστικού χαρακτήρα από το Δήμο μας, ενδέχεται να υπάρχει και δική σας συμμετοχή ως πολίτες. Κατά τις εκδηλώσεις αυτές, συνήθως θα γίνεται λήψη οπτικοακουστικού υλικού (φωτογραφίες, βίντεο) από το Δήμο μας, με σκοπό να χρησιμοποιηθεί για λόγους προβολής και προώθησης, στην ιστοσελίδα του ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ή και σε λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης, επίσης του ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ (προσοχή: μόνο σε αυθεντικούς τέτοιους λογαριασμούς).
Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για τον ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ και για το λόγο αυτό σας ενημερώνουμε για την χρήση των δεδομένων αυτών και τη διατήρηση τους στο αρχείο μας, με σκοπό την προβολή και προώθηση των δράσεων του Δήμου, μέσω της ανάρτησης των φωτογραφιών/βίντεο στην ιστοσελίδα του καθώς και στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης του ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ.
Τα δεδομένα σας θα διατηρηθούν για 6 μήνες. Για τα προσωπικά σας δεδομένα, σας παρέχονται τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής και λήθης, περιορισμού της επεξεργασίας, εναντίωσης στην επεξεργασία και φορητότητας μετά από σχετικό σας αίτημα εδώ.
Ενημερωθείτε πλήρως για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1