sandal logo

larissa

Η ταινία “OPPENHEIMER” στο Θερινό Κινηματογράφο του Μύλου

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Η ταινία-θρίαμβος του Κρίστοφερ Νόλαν “Oppenheimer”, έρχεται στον θερινό Κινηματογράφο  Σινέ Μύλος «Μπαρμπής Βοζαλής» στο Μύλο του Παππά, την εβδομάδα από Δευτέρα 15 έως και το Σάββατο 20 Ιουλίου, στις 22.00.

Η ταινία με πρωταγωνιστή τον Κίλιαν Μέρφι, θεωρείται ως η πιο επιτυχημένη βιογραφία όλων των εποχών, αφού οι εισπράξεις της ξεπέρασαν τα 900 εκατ. δολάρια. Βασίζεται στην βιογραφία του 2005 American Prometheus των Κάι Μπερντ και Μάρτιν Τζ. Σέργουιν για τον Ρόμπερτ Οπενχάιμερ, ο οποίος είχε τον μεγαλύτερο ρόλο στην ανάπτυξη των πυρηνικών όπλων στο Πρόγραμμα Μανχάταν

Κέρδισε διάφορα βραβεία, όπως την θέση του στον κατάλογο των δέκα καλύτερων ταινιών του 2023 από το Εθνικό Συμβούλιο Κριτικών Κινηματογράφου και το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου, πέντε βραβεία στις Χρυσές Σφαίρες του 2023, εφτά βραβεία στα Βραβεία Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου 2023, τρία βραβεία στα Βραβεία Σωματείου Ηθοποιών 2023 και εφτά βραβεία στα Βραβεία Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου 2023.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας:Η υπαρξιακή και πολιτική οδύσσεια του φυσικού Τζ. Ρόμπερτ Οπενχάιμερ στην προσπάθειά του να φτιάξει την ατομική βόμβα κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου.

Σκηνοθεσία Κρίστοφερ Νόλαν, με τους Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Ματ Ντέιμον, Έμιλι Μπλαντ, Κίλιαν Μέρφι, Φλόρενς Πιού

Τιμή εισιτηρίου: 4 ευρώ

240712 mylos oppenheimer

240712 mylos oppenheimer

Δείτε το πρόγραμμα των ταινιών:

240603 cine mylos 24 poster

ΛΗΨΗ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Στο πλαίσιο της ανάγκης διενέργειας εκδηλώσεων πολιτιστικού και εορταστικού χαρακτήρα από το Δήμο μας, ενδέχεται να υπάρχει και δική σας συμμετοχή ως πολίτες. Κατά τις εκδηλώσεις αυτές, συνήθως θα γίνεται λήψη οπτικοακουστικού υλικού (φωτογραφίες, βίντεο) από το Δήμο μας, με σκοπό να χρησιμοποιηθεί για λόγους προβολής και προώθησης, στην ιστοσελίδα του ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ή και σε λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης, επίσης του ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ (προσοχή: μόνο σε αυθεντικούς τέτοιους λογαριασμούς).
Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για τον ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ και για το λόγο αυτό σας ενημερώνουμε για την χρήση των δεδομένων αυτών και τη διατήρηση τους στο αρχείο μας, με σκοπό την προβολή και προώθηση των δράσεων του Δήμου, μέσω της ανάρτησης των φωτογραφιών/βίντεο στην ιστοσελίδα του καθώς και στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης του ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ.
Τα δεδομένα σας θα διατηρηθούν για 6 μήνες. Για τα προσωπικά σας δεδομένα, σας παρέχονται τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής και λήθης, περιορισμού της επεξεργασίας, εναντίωσης στην επεξεργασία και φορητότητας μετά από σχετικό σας αίτημα εδώ.
Ενημερωθείτε πλήρως για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1