sandal logo

poli 12
  • Home
  • Ενημέρωση
  • Νέα - Ανακοινώσεις
  • Μετάθεση ημερομηνίας υποβολής προσφορών και διενέργειας και παροχή διευκρινίσεων για το διαγωνισμό «Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλου για την εκπόνηση Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (ΣΑΠ) του Δήμου Λαρισαίων»

Μετάθεση ημερομηνίας υποβολής προσφορών και διενέργειας και παροχή διευκρινίσεων για το διαγωνισμό «Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλου για την εκπόνηση Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (ΣΑΠ) του Δήμου Λαρισαίων»

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

O Δήμος Λαρισαίων σε συνέχεια της υπ’ αριθμ. 983/2022 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής ανακοινώνει την μετάθεση της καταληκτικής ημερομηνίας ηλεκτρονικής υποβολής προσφορών του εν εξελίξει Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για «Παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την εκπόνηση Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (ΣΑΠ) του Δήμου Λαρισαίων».

Νέα καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής προσφορών ορίζεται η 30-12-2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00 μ.μ..

Ορίζεται νέα ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού (ημ/νία ηλεκτρονικής αποσφράγισης) η 05-01-2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ.

Δείτε την ανακοίνωση μετάθεσης ημερομηνίας υποβολής προσφορών και διενέργειας

Δείτε την Απόφαση παροχής διευκρινίσεων της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λαρισαίων

σχετικά με την:

Διακήρυξη Ηλεκτρονικού Ανοιχτού Διαγωνισμού - Παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την εκπόνηση Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (ΣΑΠ) του Δήμου Λαρισαίων

 

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1