sandal logo

poli 12
  • Home
  • Ενημέρωση
  • Νέα - Ανακοινώσεις
  • Συνεχίζονται, σε νέο τμήμα, τα έργα στην Ανθίμου Γαζή - Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με απαγόρευση στάθμευσης και μία λωρίδα κυκλοφορίας οχημάτων

Συνεχίζονται, σε νέο τμήμα, τα έργα στην Ανθίμου Γαζή - Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με απαγόρευση στάθμευσης και μία λωρίδα κυκλοφορίας οχημάτων

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Από το Τμήμα Οδοποιίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων, ανακοινώνεται ότι, την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024, συνεχίζονται, σε νέο τμήμα, οι εργασίες ανακατασκευής της οδού Ανθίμου Γαζή (στάδιο Α14). Σε ισχύ θα τεθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που προβλέπουν απαγόρευση της στάθμευσης και στις δύο πλευρές, από την οδό Ηπείρου ως την οδό Λογιωτάτου, καθώς και μονή λωρίδα κυκλοφορίας των οχημάτων, μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.

240709 erga gazi Α14

Κατά τη διάρκεια των εργασιών στην οδό Ανθίμου Γαζή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου.

Ταυτόχρονα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες τόσο στο τμήμα από την οδό Γαληνού έως την οδό Κουμουνδούρου (ΦΩΤΟ 1,2) όσο και στο τμήμα από την οδό Κουμουνδούρου έως την οδό Ηπείρου (ΦΩΤΟ 3,4)

240709 erga gazi photo1

240709 erga gazi photo2

240709 erga gazi photo3

240709 erga gazi photo4

Υπενθυμίζεται ότι το έργο εντάσσεται στη Δράση «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο», της Πρόσκλησης «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας του Υπουργείου Εσωτερικών (Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας – Ελλάδα 2.0), με συνολικό προϋπολογισμό της τάξης των 2,24 εκατ. ευρώ (συν ΦΠΑ) και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1