sandal logo

poli 12

Από τις 11πμ την Κυριακή 21 Ιουλίου θα είναι ανοικτή η Δημοτική Πισίνα στην Νεάπολη Λάρισας

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Η Δημοτική πισίνα στην Νεάπολη Λάρισας λειτουργεί ως μια όαση δροσιάς για τους πολίτες, προσφέροντας ανακούφιση κατά την διάρκεια των καυτών ημερών του καλοκαιριού.

Σε ένα όμορφα διαμορφωμένο χώρο προσφέρει όχι μόνο δροσιά αλλά και ένα ευχάριστο περιβάλλον για τους επισκέπτες.

Οι ώρες λειτουργίας της πισίνας είναι από τις 11.30 έως 20.30 (Δευτέρα έως Κυριακή). Την Κυριακή 21 Ιουλίου η πισίνα θα ανοίξει στις 11πμ.

Ο Δήμος Λαρισαίων, διαθέτει προσωπικό στην είσοδο για την υποδοχή και την εξυπηρέτηση σας, το οποίο είναι υπεύθυνο για τον έλεγχο της εισόδου, την παροχή πληροφοριών και τους κανόνες λειτουργίας της πισίνας.

Επιπλέον στον χώρο της πισίνας υπάρχουν ναυαγοσώστες που επιβλέπουν συνεχώς για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των κολυμβητών. Η παρουσία των ναυαγοσωστών είναι απαραίτητη για την πρόληψη ατυχημάτων και για την παροχή άμεσης βοήθειας σε περίπτωση ανάγκης.

Το προσωπικό καθαριότητας φροντίζει να διατηρεί τους χώρους της πισίνας, τα αποδυτήρια, τις τουαλέτες σε άριστη κατάσταση.

Σημειώνεται ότι οι πισίνες ελέγχονται καθημερινά, ενώ τηρούνται όλοι οι σχετικοί κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν άνετες ξαπλώστρες και ομπρέλες. Στον χώρο, λειτουργεί το αναψυκτήριο Pisina Summer Coffee Bar που μπορείτε να απολαύσετε δροσιστικά ποτά και σνακ, και είναι ιδανικό για παιδικά πάρτυ. 

Οι πολίτες μπορούν να απολαύσουν με ασφάλεια τις καλοκαιρινές μέρες, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, και μπορούν να κολυμπήσουν στην μεγάλη πισίνα, ενώ η μικρή πισίνα είναι ιδανική για τα μικρά παιδιά.

Στη Δημοτική πισίνα υπάρχουν αθλητικές εγκαταστάσεις για beach volley και ξυλορακέτα για το κοινό της πόλης.

Η επίσκεψη σας στην Δημοτική πισίνας Νεάπολης θα είναι μια ευχάριστη και αναζωογονητική εμπειρία.

240718 pisina

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1