sandal logo

  • Home
  • Erasmus+ BETA
  • Συμμετοχή του Δήμου Λαρισαίων σε εκπαίδευση στο πλαίσιο υλοποίησης του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ ΒΕΤΑ στη Λευκωσία, Κύπρο

Συμμετοχή του Δήμου Λαρισαίων σε εκπαίδευση στο πλαίσιο υλοποίησης του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ ΒΕΤΑ στη Λευκωσία, Κύπρο

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Ο Δήμος Λαρισαίων συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Bridges of Intergenerational Approach, Erasmus+ - BETA που έχει στόχο την  υποστήριξη της ενεργούς γήρανσης των ηλικιωμένων και την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού μέσα από την καλλιέργεια των ψηφιακών και επικοινωνιακών δεξιοτήτων τους.

Η 3η Δραστηριότητα Μάθησης, Διδασκαλίας και Εκπαίδευσης (LTTA) του έργου BETA Erasmus+ πραγματοποιηθηκε στη Λευκωσία της Κύπρου από τις 8 έως τις 17 Ιανουαρίου 2024, με 7 ημέρες επιτόπιων συνεδριών και 3 ημέρες διαδικτυακών δραστηριοτήτων. Η εκπαίδευση εκπαιδευτών, με τίτλο «Νέα Ψηφιακή Μεθοδολογία Διαγενεακής Προσέγγισης», απέσπασε ενθουσιώδη συμμετοχή και ισχυρή συνεργασία από παρευρισκόμενους που εκπροσωπούν την Ελλάδα, την Ιταλία, το Βέλγιο και την Κύπρο.

Το Δήμο Λαρισαιων εκπροσώπησαν η Αγγελικη Βαφειαδάκη, παιδαγωγος των ΚΔΑΠ ΔΛ και η Βασιλική Αλυμαρα καθηγήτρια πληροφορικής. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλάμβανε ένα ποικίλο φάσμα ενοτητων σχετικά με τη διαγενεακή μάθηση.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το έργο «ΒΕΤΑ»: https://www.larissa.gov.gr/el/erasmus-beta

Περισσότερες πληροφορίες για τα Ευρωπαϊκά προγράμματα που υλοποιεί ο Δήμος Λαρισαίων στην ιστοσελίδα https://www.larissa.gov.gr/el/enimerosi/europaika-programmata Τμήμα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και προώθησης της Νέας Επιχειρηματικότητας Δήμου Λαρισαίων Ευαγγελία Γκουντρουμπή, τηλ. 2413-500237 | email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

240708 beta nicosia

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1