sandal logo

Τελικός Τουρνουά ποδοσφαίρου "Δ.Κουκουλίτσιος-Δ.Μουσιάρης" - Ρεκόρ συμμετοχών στην 21η διοργάνωση

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Αύριο, Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024 , στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Τουρνουά Ποδοσφαίρου ¨Δ.Κουκουλίτσιος-Δ. Μουσιάρης¨, μεταξύ των ομάδων Α.Ε.ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑ και Α.Ο.Δαμασίου ¨ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ¨ . Φέτος στο τουρνουά είχαμε ρεκόρ συμμετοχής ομάδων με ομάδες του Δήμου Λάρισας και του Δαμασιακού, κλείνοντας με επιτυχία την 21η χρονιά αυτής της ιστορικής διοργάνωσης.

Το τουρνουά, που έχει πλέον καταξιωθεί ως θεσμός στον αθλητισμό της περιοχής μας, προσελκύει κάθε χρόνο πλήθος αθλητών και φιλάθλων. Σκοπός του τουρνουά είναι φυσικά να τιμηθεί η μνήμη των αδικοχαμένων παιδιών της ΑΕΛ αλλά και η προετοιμασία των ομάδων για τη νέα αθλητική χρονιά. Έγιναν 26 παιχνίδια στα γήπεδα του Δήμου και δύο στο Δαμάσι, τη γενέτειρα του Δημήτρη Μουσιάρη.

Το τουρνουά άρχισε 31 Αυγούστου 2024, ο τελικός θα ξεκινήσει στις 17.00 και το κοινό καλείται να στηρίξει με την παρουσία του τις ομάδες που έχουν φτάσει σε αυτή την κορυφαία αναμέτρηση.

Απευθύνουμε θερμό κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να παρευρεθούν στο γήπεδο Φιλιππούπολης για να απολαύσουν έναν μοναδικό αγώνα και να γιορτάσουμε μαζί το κλείσιμο της φετινής διοργάνωσης.

Η συμμετοχή σας θα δώσει ιδιαίτερο χρώμα στη γιορτή του αθλητισμού και θα ενισχύσει την προσπάθεια των συμμετεχόντων.

240924 tournoua podosfairou

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1